Bucură-te gratuit de recoltarea celulelor stem!

AI AFLAT AL TREILEA MOTIV DE BUCURIE?

Timp de 1 an îți dăm motive de bucurie la fiecare 60 de zile.

Următorul motiv este despre celulele stem recoltate la naștere care reprezintă o parte importantă din medicina regenerativă a viitorului.

Înscrie-te în concurs și poți câștiga pachetul nostru de recoltare a celulelor stem la naștere* . Adevărul e că acest pachet le are aproape pe toate:

 

  1. Cele două tipuri de recoltare – celule mezenchimale și hematopoetice
  2. Asistență la transplant
  3. Stocare ADN copil
  4. Testare HLA probă nou-născut

* premiu în valoare de

Completează formularul până pe 19 iunie:

MM slash DD slash YYYY
Vrei să te abonezi la newsletter-ul nostru #stemInfo?
Ești de acord cu termenii și condițiile?*

Află mai multe despre celula adevăr din #stemlive-urile noastre sau documentează-te pe #steminfo


Hai să ne cunoaștem! 😊

Dacă vezi mașina @stem_sure oprește-ne și întreabă-ne despre celula adevăr. 🤰

_______
#StemTeam #celulestem #StemSure #ontheroad
...

#stemteam 🥰
Stem Sure este ceea ce poate fi văzut acum datorită persoanelor care alcătuiesc această echipă minunată.

👥 Ana Coja face parte din această poveste frumoasă de 3 ani.
Rolul ei este foarte important în logistica activității noastre, asigurând buna desfășurare a recoltării, de la programarea nașterilor, până la finalizarea testelor și transportul probelor în siguranță la banca de celule stem.

Ana spune despre echipa #StemSure că se aseamănă foarte mult cu o familie, în care toți contribuie și iau cele mai bune decizii pentru noii părinți, lucru care o bucură enorm.

Îți mulțumim, Ana, pentru tot ceea ce faci pentru echipa noastră! 🤗

_
#celulestem #stemfamily
...

Adenovirusul este responsabil de instalarea noii forme de hepatită la copii? 🤔
Odată cu apariția multiplelor cazuri în lume, tot mai mulți dintre noi se întreabă ce pot face pentru a-și feri familia de acest pericol.

👀 Urmăriți un nou interviu @doctor_mit în care Dr. Bogdan Ivanescu discută despre posibilele cauze de contactare ale bolii și modurile în care ne putem proteja copiii.

Întregul material este disponibil accesând 👉 https://youtu.be/yFVyYrsUIx0

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT
...

🥳 #reminder 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒 🥳

Reamintim viitoarelor mămici că în continuare se pot înscrie în concursul nostru pentru a 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐮𝐧 𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐂𝐞𝐥𝐮𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐒𝐭𝐞𝐦 𝐥𝐚 𝐍𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟏𝟗𝟗𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨.🤰

Cel de-al patrulea premiu este oferit de Stem Sure, alături de @doctor_mit!
Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie este să completați un scurt formular pe platforma noastră, până la data de 19 iunie.

#StemSure vă oferă timp de 1 an #motivedebucurie la fiecare 60 de zile. 😊

𝐂𝐫𝐞𝐝𝐞𝐦 𝐢̂𝐧 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐚-𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚! 𝐈̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐭̦𝐢-𝐯𝐚̆ 𝐚𝐜𝐮𝐦! 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/

________
#StemCare #promo #contest #baby #pregnancy #parents
...

#reminder
𝐍𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐫𝐞𝐧𝐚𝐭𝐚𝐥 𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥, 𝐢̂𝐧𝐬𝐚̆ 𝐧𝐨𝐢 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭 𝐨 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐦𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢𝐚.

📄 STEM Sure și @eurolifeffh_asigurari, în colaborare cu INK – Broker de Asigurare, a lansat 𝐒𝐭𝐞𝐦𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐀𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦, prima asigurare din România care acoperă cheltuielile pentru tratarea autismului.

Asigurarea reprezintă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii, în limita sumei de 6000€.

Află toate informațiile accesând 👉 https://www.stemsure.ro/prima-asigurare-pentru-transplant-cu-celule-stem-in-autism/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT
...

Astăzi, 5 mai, sărbătorim Ziua Internațională a Moașelor, un moment în care celebrăm o meserie extrem de importantă pentru familie și viitorul nostru. 🤗❤️

Vă mulțumim că sunteți acolo în momentele dificile ale nașterii, oferind siguranță și ajutor! 🙏
_______
#celulestem #stemcare #StemSure
...

🤰Atunci când căutați o bancă de celule stem, recomandarea noastră este să urmăriți următoarele aspecte:
1️⃣ 𝐀𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢 - acestea garantează calitatea probei stocate, precum și faptul că proba copilului dumneavoastră poate fi utilizată în transplant oriunde în lume.
2️⃣ 𝐏𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬 - atenție la documentele oficiale, trusa de recoltare, comunicarea și orientarea strategică a băncii.
3️⃣ 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 - de exemplu noi preferăm separarea celulară semi-automată, sub control uman. Are o rată de recuperare celulară de peste 90%, mai mare față de separarea automată.
4️⃣ Nu în ultimul rând, 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 - domeniul de biotehnologie este unul foarte dinamic iar responsabilitatea locală și socială este foarte importantă în susținerea viitorului colectiv.

📢 𝐍𝐮 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢! 📢
ℹ️ Stem Sure alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK - Broker de Asigurare a lansat prima asigurare din România care acoperă cheltuielile cu tratarea autismului. 𝐀𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐒𝐓𝐄𝐌𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐀𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦.

Despre tipurile noastre de pachete, beneficii și costuri puteți afla mai multe accesând 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa-recoltarea-de-celule-stem/

___
#celulestem #steminfo #StemSure #stemcare #DoctorMiT
...

Concursurile organizate de Stem Sure sunt încă un mod în care încercăm să fim alături de viitoarele mămici. 🤰

Mulțumim pentru mesaj Andreea! 🤗 Ea este câștigătoare ultimei ediții #motivedebucurie

💬 ”Mulțumesc mult pentru premiu, este super!”

🆒 Vă puteți înscrie în continuare pentru al 4-lea motiv de bucurie, un Pachet de Recoltare a Celulelor Stem la Naștere în valoare de 1999 euro, vă așteaptă până pe 18 iunie! 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/

Mulțumim partenerilor!
@doctor_mit și @chicco.ro
____
#StemSure #StemCare #promo #contest #baby #pregnancy #parents
...

#Reminder #concurs
Te informezi și câștigi premii speciale!
#StemCare #ParintiInformati

⏳ Până pe 2 Mai, părinții informați au șansa de a se înscrie în concurs pentru a câștiga 🎁 4 premii alcătuite din seturi de produse oferite de Elevit @mamafarafiltru , @bayerofficial și @bepanthenro (www.bepanthen.ro).

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la extragere este să completați formularul de pe site-ul Stem Sure. 👉 https://new.stemsure.ro/parinti-informati/

Mulțumim partenerilor: @doctor_mit , @sanosanro, @devit500.romania (www.devit500.ro), @elcokidsro , Bayer România, Elevit România, Bepanthen (), și @ugrow_baby pentru susținerea acordată inițiativei și restul premiilor! 😉

____
#StemSure #promo #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents
...

#stemteam 🥰
Stem Sure este ceea ce poate fi văzut acum datorită persoanelor care alcătuiesc această echipă minunată.

👥 Mădălina Ivănescu poate confirma acest lucru cu siguranță, deoarece, alături de soțul ei a pus chiar bazele acestei companii.
Zâmbește de fiecare dată când vorbeste despre activitatea ei.
"Când ești "mama" companiei nu poți spune că faci doar un lucru. O mamă e aproape de copilul ei și la bine și la rău; face tot ce poate pentru ca acesta să crească, să se dezvolte, să iasă în lume și să fie apreciat și respectat." 🥰

Mădălina a crescut alături de companie, de fiecare om care a făcut sau face parte din echipă și, totodată, alături de fiecare copil și părinte care a acordat încredere echipei #StemSure
Spune că acesta este lucrul ei preferat când vine vorba de muncă, să fie alături de oamenii cu care lucrează, să se încarce cu energia lor și să se bucure împreună cu ei.

Îți mulțumim, Mădălina, pentru tot ceea ce faci pentru echipa noastră! 🤗

_
#celulestem #stemsure
...

🆕🆕🆕
@eurolifeffh_asigurari & Stem Sure lansează prima asigurare din România care acoperă cheltuielile cu tratarea autismului.

💬 ”Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! [ ... ] De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!” - Dr. @bogdan_ivanescu, Director General Stem Sure și creatorul platformei medicale @doctor_mit.

📄 Asigurarea STEMCare Autism decontează costul de 6,000 Euro al unui potențial transplant cu celule stem pentru a trata autismul. STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu Stem Sure și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem.

Aflați mai multe din comunicatul de presă
👉 https://www.clubantreprenor.ro/2022/04/28/eurolife-ffh-stem-sure-lanseaza-prima-asigurare-din-romania-care-acopera-cheltuielile-cu-tratarea-autismului/
_____
#STEMSure #STEMCare #asigurări #autism #news
...

”În fiecare zi tu creezi viitorul!” 😉

🤰 Continuăm cu materiale educative despre nutriție și fertilitate în a-2 a parte a interviului dintre Dr. @bogdan_ivanescu și @drruxandramariaplesea.

Noul episod @doctor_mit demontează mituri legate de sarcină și alimentație, oferă noi sfaturi viitoarelor mămici și vorbește despre suplimente care pot fi benefice în timpul sarcinii (precum cele de la Elevit @mamafarafiltru).

Urmărește întregul episod! 👉 https://www.doctormit.ro/nutritie-si-fertilitate-dr-ruxandra-plesea-partea-2/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT
...

Sperăm ca aceste zile de sărbătoare să fie pline de bucurie, liniște și sănătate pentru toată lumea!

Echipa Stem Sure vă urează un Paște Fericit alături de toți cei dragi! 🤗

__
#pastefericit #easter #celulestem #stemsure
...

#Reminder #CONCURS #ParintiInformati 😉

Părinții bine informați au familii fericite! #StemCare

Nu rata materialele noastre informative și bucură-te de o serie de premii oferite cu drag de partenerii noștri.
Înscrie-te până pe 2 Mai completând formularul de pe site-ul nostru și ia parte la extragere. 👉 https://new.stemsure.ro/parinti-informati/

Poți câștiga unul dintre cele 2 centre de activități Kaloo, oferite de @elcokidsro 😍 sau alte premii.

🤝 Mulțumim:
Doctor MiT, Bayer România, Elevit România, Elcokids, Bepanthen (www.bepanthen.ro), Sanosan Cosmetice, DeVit (www.devit500.ro), U-Grow

__
#StemSure #promo #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents
...

🌎 Ziua Pământului este un moment extraordinar, în care ne amintim cât de important este să le oferim copiilor noștri o lume mai bună.

Din 2011, Stem Sure a contribuit la @padureacopiilor, alături de voluntarii de la ViitorPlus.

🌳 Această organizație și-a propus să planteze și să îngrijească un puiet de copac pentru fiecare nou-născut din Romania, pe terenurile degradate aflate în sudul țării.
Aportul nostru în această cauză este oferirea unui puiet pentru fiecare colectare de celule stem pe care o facem.

Pentru noi, viitorul copiilor contează!

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT
...